Απαγωγή οικογένειας με... δικαστική εντολή!

Σε εφαρμογή των κανόνων συλλογικής ευθύνης που εφάρμοσαν και οι ναζί προκάτοχοί τους ξεκληρίζοντας ολόκληρα χωριά, απήχθη πριν λίγη ώρα από το σπίτι της, με εντολή του "εισαγγελέα" και του "ανακριτή" του κόμματος, η 22χρονη κόρη του Καραβελα. Θα πρέπει να θεωρείται ότι κρατείται σαν όμηρος με σκοπό να γίνει ανταλλαγή με τον πατέρα της, αν όχι και καταβολή λύτρων στην ΝΔ.

Βαρύνεται με την προφασιζόμενη κατηγορία της συνέργειας σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος (που έγινε όταν αυτή ήταν ετών... 8). Αναμένονται να φτάσουν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του, ώστε να απαχθούν και εκείνα.

UPDATE
Συνέλαβαν και τα υπόλοιπα παιδιά του Καραβελα για να τον εκβιάσουν. Μαζί τους συνελήφθη και η σύζυγος. Να σημειωθεί ότι αυτή τουλάχιστον είναι ενήλικο άτομο. Οι νονοί των ναρκωτικών του Μαξίμου, σε απόλυτη αποθράσυνση. Ηρθε η ώρα τους... Και με συλλογική/οικογενειακή ευθύνη.

Το Ελληνικό κράτος (δηλαδή το πραξικόπημα της ΝΔ), με εντολή εισαγγελέα και ανακριτή, δηλαδή από τον Λεωνίδα Νικολόπουλο και τον Νίκο Ζαγοριανό, τώρα προχωράει και σε απαγωγές πολιτών!

Επείγει να γίνει κάτι για την επάνοδο της χώρας στην δημοκρατική ομαλότητα.

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα πρέπει να αναμένεται ότι θα αναλάβουν πρωτοβουλία.

Υπενθυμίζουμε, ότι σύμφωνα με το σύνταγμα, για τις περιόδους συνταγματικής εκτροπής, η ασυλία και η παραγραφή αναστέλλονται, ενώ αρχίζει να μετρά ο χρόνος μετά την επάνοδο της χώρας στην πολιτειακή ομαλότητα. Με τα ισχύοντα αυτά από το Σύνταγμα και τους νόμους, προβλέπεται μέχρι και ποινή φυλάκισης για τον Καραμανλή, ενώ αντίστοιχες ποινικές και πειθαρχικές ευθύνες, μπορούν να αποδοθούν σε επίορκους δικαστικούς λειτουργούς.
Συγκεκριμένα προβλέπεται η ατιμωτική απόλυση τους με ταυτόχρονη στέρηση παντός εργασιακού ασφαλιστικού και συνταξιοδοτικού δικαιώματος, και μετέπειτα ο εγκλεισμός τους στις φυλακές για τα όποια ποινικά έχουν διαπράξει.

Παράλληλα βέβαια, αρχής γενομένης από σήμερα, θα ζουν μέσα στην αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα, εφόσον αυτή ξημερώσει για εκείνους.

Σύμφωνα πάντως με δικές μας πληροφορίες, ως άμεση αντίδραση, το ζήτημα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα θα τεθεί για μια ακόμα φορά στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, αλλά επιπροσθέτως και στον ΟΗΕ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: