ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ AΥΤΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ

3 ημέρες πριν τις εκλογές η Google βρήκε επικίνδυνο ιο στο troktiko! Ναι εντάξει μας έπεισαν όλοι. To google και οι συνεργάτες του στο stopbadare χαρακτήρισαν κακόβουλο ένα ρωσικό site (μεγάλη γκάφα γιατί οι ρώσοι δεν έχουν κακόβουλα sites) και πήρε η μπάλα και εμάς. Επειδή βάλαμε ένα video από αυτό.

Η ανίχνευση των ιών δεν γίνετε από ανθρώπους φυσικά, γίνετε από ρομπότ που σκαναρουν όλο το Internet για κακόβουλο λογισμικό. Ρωτάμε τώρα εμείς. Το ρομπότ γνώριζε ή δεν γνώριζε ότι έχουμε εκλογές στην Ελλάδα; Γιατί λοιπόν αποφάσισαν τώρα να ψάξουν το troktiko; Δεν ήξεραν στην Google ότι έπρεπε να περάσουν οι εκλογές για να ψάξουν την σελίδα μας;

Από τις 100.000.000.000 αναρτήσεις η Google βρήκε ΜΙΑ ανάρτηση που προέρχεται από ένα κακόβουλο site. Δεν έπρεπε να κάνει τα στραβά μάτια; Δεν έπρεπε να αγνοήσει το γεγονός ότι βρήκε κάτι ύποπτο; Δεν έπρεπε να πει "Έλα μωρέ τώρα... για μια ύποπτη ανάρτηση;"

Υπάρχει ένα link που λέει "Αγνόηση της προειδοποίησης" Τι νομίζετε ότι είναι οι αναγνώστες μας; Καραθεοδορίδες για να καταλάβουν ότι αν το πατήσεις θα μπεις στην σελίδα μας; Είναι γνωστό ότι οι αναγνώστες μας δεν είναι και από τα πιο έξυπνα παιδιά που κυκλοφορούν. Γιατί λοιπόν τους μπερδεύει η Google με μηνύματα;

Όλα αυτά τα έκανε ο Μάκης για να μπερδευτεί ο κόσμος και να μας νομίζει τρομοκράτες. Σχέδιο του Μάκη είναι που πήγε στην ΓΑΔΑ και μας έδωσε στεγνά... Στην πραγματικότητα ο Μάκης είδε ότι ανεβάσαμε ένα βίντεο από ένα ρωσικό site και άσκησε πιέσεις στην Παπαρήγα που με την σειρά της πίεσε τον Πούτιν ώστε να πιέσει τους ιδιοκτήτες του ρώσικου site να βάλουν κακόβουλο λογισμικό στην σελίδα τους. Μόλις έβαλαν το κακόβουλο λογισμικό η Google μπλόκαρε το ρωσικό site. Στην συνέχεια πήγε στην ΓΑΔΑ ο Μάκης και κατηγόρησε το troktiko ότι δήθεν συνεργάζεται με τρομοκράτες των ρώσικων μυστικών υπηρεσιών. Η ΓΑΔΑ άσκησε έντονες πιέσεις στην Google ώστε η σελίδα μας να κλείσει βασιζόμενη στο βίντεο που ανεβάσαμε. Τελικά η Google αρνήθηκε να κλείσει το troktiko αλλά σαν αντάλλαγμα παρουσίασε το troktiko σαν μια επικίνδυνη σελίδα.

Αυτά τα παιχνίδια τα γνωρίζουμε πολύ καλά. Άλλωστε είπαμε ότι θα φύγουμε από εκεί για να μην έχουμε κανέναν να μας κάνει επιθέσεις. Aν και δεν έχουμε καταλάβει ακόμα τι σημαίνει η λέξη portal ετοιμαζόμαστε να γίνουμε portal πολύ σύντομα κιόλας.


,

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΝΡΘΩΠΕ ΜΟΥ!

ΚΡΑΞΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ!