Είμαστε στον αέρα

Η σελίδα που έκανε πιο γρήγορα απο όλους copy paste τον θάνατο του ανώμαλου Michael Jackson είναι και πάλι μαζί σας…

Η φίμωση δεν θα περάσει


Ακολουθεί δημοσιογραφικός μεστός λόγος:

Οι λούμπεν των Καγιέν και των αντίχριστων που τα έβαλαν με το troktiko να ξέρουν ότι θα έχουν να αντιμετωπίσουν και τα 46 εκατομμύρια επισκέπτες που έχουμε κάθε ημέρα. Όλη η Ελλάδα είναι στο πλευρό του troktikou.

Οι λόγοι που το troktiko δεν είναι αρεστό είναι γνωστοί. Εμείς είμαστε οι πρώτοι που κάναμε copy paste τον θάνατο του Michael Jackson. Εμείς είμαστε οι μόνοι που πήραμε το θάρρος να αποκαλύψουμε ότι η Amy Winehouse είχε 4 και όχι 2 σπυριά στον κώλο. Είμαστε οι μόνοι δημοσιογράφοι που έχουν βρίσει τόσο πολύ τον Μάκη δημοσίως. Οι θέσεις μας για την ΜΗΔΕΝΙΚΗ εξωτερική πολιτική στο Ελβετικό πρόβλημα και φυσικά η τεράστια ανακάλυψη ότι το βιντεάκι που έδειξε ο αχώνευτος ο Γαβράς φτιάχτηκε από υπολογιστές των αντίχριστων σαηεντολογων.

Κάναμε λάθη. Μονό λάθη. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε λάθη. Είναι λάθος να νομίζεις ότι δεν θα κάνεις λάθος. Δεν συκοφαντήσαμε εδώ και μια εβδομάδα ΚΑΝΕΝΑ. Αποφάσισαν λοιπόν οι Σαηεντολογοι να πιέσουν τον Τομ Κρουζ να πιέσει τον Μπιλ Γκέιτς για να πιέσει τον Γκουγκλ να μας κλείσει. Τώρα γιατί είμαστε πάλι ανοιχτά μετά από τέτοια πίεση είναι απλό. Από την αγάπη των 182 εκατομμυρίων επισκεπτών που βομβάρδισαν τα μαιλ του Γκουγκλ.

Μπορεί ο καθένας να διαφωνεί με όσα γράφουμε, αλλά όχι με την δολοφονία και την εκτέλεση ενός blog. Ότι ο Γκουγκλ μας δίνει φωνή με την προϋπόθεση να τηρήσουμε κάποιους όρους τους δεν μας απασχολεί καθόλου. Οφείλουμε να κάνουμε ότι θέλουμε στα 439 εκατομμύρια επισκέπτες που έχουμε κάθε ημέρα.

Αναρτήσαμε δεκάδες ασυναρτησίες πολιτών που ήταν ενώνυμες και ήταν επιλογή μας να βάζουμε ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ για να μην γίνουν ρόμπα οι άνθρωποι. Ο κόσμος γιαυτό έκανε το troktiko to No1 blogspot σε όλη την Γη αλλά και όχι μονό

Πολλοί έλεγαν: "Θα τα πούμε στο troktiko" όπως έλεγαν παλιά «θα σε δείξω στον Μάκη». Γιαυτο φαγώθηκε ο Μάκης να μας κλείσει.

Κάποιες επιχειρήσεις του δημοσίου ξεπουλιούνται σε απίστευτα χαμηλές τιμές, με τους διάφορους απατεώνες να βρίσκονται σε εμφύλιο για το ποιος θα εισπράξει τις μεγαλύτερες μίζες. Τι δουλεία έχει αυτό με το κλείσιμο του troktikoy δεν ξέρουμε αλλά ακούγετε πολύ ωραίο.

Αν οι Γραικύλοι, ατζέντηδες του κεφαλαίου, πολιτικοί ηγέτες αδιαφορούν για το κλείσιμο μιας σελίδας , ο ελληνικός λαός δεν πρόκειται να το επιτρέψει. Ειδικά τα 998 εκατομμύρια επισκέπτες που έχουμε κάθε ημέρα.

Ήρθε η ώρα να ανοίξουν όλοι από ένα blog και να τάσσονται υπέρ του troktikou, υπέρ της ελληνορθόδοξης πιστής, της πατρίδας και τις οικογένειας.

Κλείνει ένα και ανοίγουν δέκα.

Έπαιξαν και έχασαν! Δεν είμαστε ένας, είμαστε πολλοί (μαλάκες)


9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

συνεργάτες θέλετε;

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΟΜΕΡΟ ΜΠΛΟΓΚ.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ATHENA είπε...

ΚΑΡΑΛΟΛ!

ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΟ ΑΨΟΓΟ ΣΥΝΤΑΚΙΚΟ, ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 1.248.98Ο.00Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΙΚΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΓΕΛΟΥΣΑΤΕ,

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

tsaousa είπε...

Δεν παίζεστε! Κόλλησα μαζί σας!

Ανώνυμος είπε...

Ρε πως μπορεί κάποιος να γράφει εδώ; Συνεργασίες θελετε; Είναι απίστευτη η δουλειά σας!

Ανώνυμος είπε...

lefteria sta fumara

DrReason είπε...

Best. Blog. Post. Ever.

Aνεμος είπε...

απιστευτο σε ευχαριστω προσωπικα εγω

skalistiri-humanity είπε...

ΤΟ.."ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ..",ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ;..,ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ;...( φωνή βραχνή από το πηγάδι..)..

ΧΑ ΧΑ.ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!