Μα τι στο καλό διερευνούν;



Πιστεύαμε ότι η δικαιοσύνη ενεργούσε σε όφελος του δημοσίου - κατ’ εφαρμογή του δικαίου - αλλά διαπιστώνουμε ότι λειτουργεί σε βάρος ενός εκ των εμπλεκομένων, σε όφελος του άλλου, και φυσικά σε βάρος του δημοσίου.

Μήπως είχατε κι εσείς την εντύπωση ότι διερευνάται το σκάνδαλο της Siemens;

Αν ναι, τότε φίλοι «επλανήθημεν πλάνην οικτράν»! Κι εμείς το ίδιο θέλαμε να πιστεύουμε, παρά την άρνηση της εμπλεκόμενης ΝΔ να το συζητήσει στη βουλή, καθώς υπήρχε η ομολογία της ίδιας της Siemens, για χρηματισμό και των δύο μεγάλων κομμάτων.

Ευτυχώς για την αλήθεια και την πραγματικότητα, σήμερα, ο Φωτεινός Φάρος της Γνώσης ο Αντώναρος, μετά από την τσίπα που απέκτησε δια της μεθόδου προσθετικής τσίπας γιαουρτιού, επιτέλους ξεκαθάρισε το θέμα.

Όχι! Δεν διερευνάται το σκάνδαλο Siemens.

Η έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση που προσφέρει η ανεξάρτητη πάντα και περήφανη δικαιοσύνη, είναι ότι διερευνάται μία μόνο συγκεκριμένη χρονική περίοδος.

Υποθέτουμε ότι αυτές είναι οι εντολές της εκτελεστικής εξουσίας προς την δικαστική, και αυτό είναι το feedback που με την χαρακτηριστική ευσυνειδησία και την προσήλωση στον καταστατικό χάρτη της χώρας, εκείνη, η «ανεξάρτητη», παρέχει. Μικρά καθημερινά Καραμανλικά πραξικοπηματάκια, με την αρωγή φυσικά μερικών πρόθυμων Βράχων Ηθικής, του τύπου «κόλλιας»…
Συνηθισμένα και γνωστά πράγματα, αφού «Καραμανλής» ίσον «κατάλυση της δημοκρατίας». Αλλά με «σταθερό βήμα»… Νομοθέτης Εισαγγελέας Δικαστής και Δήμιος, ο Καραμανλής. Και εις ανώτερα! Του χρόνου Μέγας Ναπολέων!
Αυτή είναι η αλήθεια, αυτή είναι η πραγματικότητα.

Παράλληλα, το σκουπίδι δεν αντέχεται πια.
Αυτή η τελευταία διαπίστωση, σε συνδυασμό με τις επερχόμενες εκλογές, μας έδωσαν ιδέα για ένα συνδυασμένο σποτάκι. Εξυπηρετούμε έτσι το υπουργείο εσωτερικών, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζουμε πρωτοβουλίες για οικολογικούς και περιβαλλοντικούς σκοπούς. Η ανάγκη είναι πλέον επιτακτική.

Μπόνους σε όλο αυτό, ακούγονται μερικές ενσωματωμένες φανφάρες αυτοσχέδιου κειμενογράφου, με ιδιώνυμα χαμηλή νοημοσύνη…

Έτσι είναι αυτά, με χρεωστικό.
Με προσβάλλεις; Σε προσβάλλω!




Δεν υπάρχουν σχόλια: