"Καλύτερα η Γιαννάκου από τους...γόνους"

"1. Η Μ. Γιαννάκου ως υπουργός παιδείας για το θέμα του βιβλίου της Ιστορίας είχε τελείως άδικο και κακώς επέμενε στις θέσεις της. Αλλά στα παπάρια μας, σημασία έχει να ξαναβγούμε.
2. Για την επιμονή της αυτή τιμωρήθηκε στις εκλογές, αφου δεν εξελέγη βουλευτής. Τώρα όλα καλά. Μπορεί να μην εκλέγεται, αλλά εμείς θα την διορίσουμε. Ετσι είναι οι "εκλογές" στην Ελλάδα.
3. Το να επιμένει κάποιος σ' αυτό το θέμα δείχνει εμπάθεια και προκατάληψη. Το να μην επιμένει, καρεκλολαγνεία, εθνική προδοσία, δίψα για χρήμα και βαθιά νεο"δημοκρατική" συμπεριφορά.
4. Μ΄αυτή τη λογική το ΠΑΣΟΚ δε θα έπρεπε να ξαναγίνει κυβέρνηση ΠΟΤΕ! Αυτό επειδή στις βουλευτικές εκλογές, οι βουλευτές εκλέγονται και δεν διορίζονται. Κακώς.
5. Δε μπορεί να μην αναγνωρίσει κανείς στη Γιαννάκου ότι ήταν η μόνη που αποφάσισε να σπάσει κεφάλια φοιτητών στο χώρο της παιδείας
6. Δε μπορεί να μην αναγνωρίσει κανείς ότι έχει ψυχή και κουράγιο κι ας μην έχει πια πόδι από τις πολλές κατάρες συγγενών των "συνωστισμένων".
7. Έχει επίσης μεγάλη εμπειρία στην Ευρωπαϊκή ρεμούλα, καθώς είχε διατελέσει επίτροπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ιδρυτικό μέλος της πΟΡΝΕΔ.
8. Σε σχάση με κάτι γόνους πολιτικών οικογενειών ή κάτι "μεγαλοσυνδικαλιστάδες" όπως ο Πουπάκης, είναι σαφώς πολύ καλύτερη επιλογή. Κακός ο συνδικαλισμός, να απαγορευτεί. Οπως το '67."

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

τοtroktiko:
Άμα είναι για εξουσία, εμείς και πατρίδες πουλάμε και τα βρακιά μας κατεβάζουμε!





Δεν υπάρχουν σχόλια: