Οι πυρκαγιές του 2007 στην Μεσσηνία είχαν κωδική ονομασία Τσουτσού Νταχτιρντί Πρότζεκτ

"Πριν λίγες μέρες αναρωτηθήκαμε (γκεμπελίζοντες βλακωδώς) γιατί επιλέχτηκαν οι στάχτες της Μερόπης Μεσσηνίας να εγκατασταθούν εκατοντάδες λαθρομετανάστες Αφγανοί και Πακιστανοί - πιστοποιημένο - αμέσως μετά τη φονική πυρκαγιά που κατ' έκαψε το χωριό τον Αύγουστο του 2007, αφού στη πραγματικότητα πρόκειται για ένα φτωχό γεροντοχώρι χωρίς καμιά πιθανότητα εξεύρεσης εργασίας, τονίζοντας το πλιάτσικο και τις λεηλασίες στις οποίες ισχυριζόμαστε ότι προβαίνουν καθημερινά.

Την απάντηση την πήραμε και είναι...



...άκρως γκεμπελικά αυτοϊκανοποιητική!
Ήρθαν για να πεινάσουν εκεί! Γκόλ!

Τόσο οι πυρκαγιές του 2007 όσο και η μαζική εγκατάσταση των μουσουλμάνων στη περιοχή, είναι μέρος του οργανωμένου σχεδίου από εξ, εξ από, από εξ, εξ από, ανατολών ισλαμικών κέντρων (το Ιράν και τη Βόρεια Κορέα) συνεργαζόμενων με μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και με εκτελεστικά όργανα τους... αντεξουσιαστές! Ο αυνανισμός συνεχίζεται...

Το επιχειρησιακό σχέδιο φέρει την κωδική ονομασία "ο τρόμπας νεοναζί αφηγείται" λόγω της ίδιας της τρόμπας, στην ίδια περιοχή, με τους πολλούς τρόμπες (Ηλεία, Μεσσηνία, Αρκαδία), από τον Ιμπραήμ Πασά της Αιγύπτου το καλοκαίρι του 1827 κατ
ά τη διάρκεια της Ελληνικής επανάστασης, και του σχεδίου του να μεταφέρει Σλάβους μετοίκους (εποίκους εννοώ αλλά δεν με βοηθά το μυαλό μου) για έλλειψη φυλετικής καθαρότητας.
Τώρα, αν δεν το καταλάβατε, σας δηλώνω υπεύθυνα ότι ο Ιμπραήμ Πασάς της Αιγύπτου αναστήθηκε, και επιχειρεί ξανά.

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

Την συγκλονιστική αυτή αποκάλυψη, έκανε πρώτος ο ιστότοπος "serbianna" (αυτός με τις φυλετικές εκκαθαρίσεις, τις μαζικές εκτελέσεις και τους ομαδικούς τάφους) στις 9-12-2008, και ακολούθως το πλέον έγκυρο και έγκριτο περιοδικό σε θέματα νεοναζί ασφαλιτών "η αυνανιστική τακτική" (τεύχος Φεβρουαρίου 2009), στο οποίο θα βρείτε τις λεπτομέρειες για τον αυνανισμό που πρέπει να γνωρίζουμε όλοι μας, τουλάχιστον οι φανατικότεροι ιδεολόγοι της αυτοϊκανοποίησης.

Η στενή συνεργασία της εξουσίας με τον... αντεξουσιαστικό χώρο (φσσσς μποϊνγκ) και την άκρα αριστερά (άκρα αριστερά είναι τα κοινοβουλευτικά κόμματα αριστερόθεν του ΛάΟΣ) με ισλαμικά κέντρα για κοινό μέτωπο δεν είναι καινούργιο "φρούτο".
Ως γνωστό, το μασουλάμε καιρό τώρα κι ας σάπισε πια.

Οι Ιταλικές μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών στις οποίες έχω την τιμή να μετέχω, αποκάλυψαν το 2006 ότι οι ανωτέρω ομάδες της Ελληνικής Ιταλίας (όλος ο πλανήτης είναι Ελληνικός) είχαν θέσει σε εφαρμογή σχέδιο συνεργασίας με ισλαμιστές εξτρεμιστές για "κοινό αγώνα". Την είδηση δημοσίευσαν οι Ιταλικές εφημερίδες του συναγωνιστή Ντούτσε.

Στο Παρίσι, στο εμπορικό κέντρο printemps, στις 14 του Δεκέμβρη, αποκαλύφτηκαν (δεν ανακαλύφτηκαν) εκρηκτικά, των οποίων την ευθύνη αναλάβαμε εμείς, λέγοντας φυσικά ότι πρόκειται για ομάδα Αφγανών.

Τις ίδιες μέρες στην Αθήνα κατά τα επεισόδια, οι περισσότεροι συλληφθέντες ήταν Αφγανοί και Πακιστανοί (ούτε ένας αλλά πες-πες κάτι θα μείνει) και ας θυμηθούμε τη δήλωση της Στανινικιάς Αλέκας Παπαρήγα, όταν μίλησε για "πίτσες μπλε" και "ταλιμπάν κουκουλοφόρους".

Οι καταστροφικές φωτιές του καλοκαιριού του 2007, οι πορδές των λαθρομεταναστών που κατά κύματα μας καταφτάνουν καθημερινά (πφφφ), τα έκτροπα του Δεκέμβρη του 2008 (φσσσς μποϊνγκ! άσχετο) και η συνέχεια που αναμένουμε, είναι ζήτημα φυλετικής καθαρότητας. Απαιτούνται ευφυείς κινήσεις από τα τάνκς και από πολιτικούς ηγήτορες (όχι ηγέτες) όλων των μαύρων κομματικών αποχρώσεων (όπως ο Πλεύρης) που διατελούν σε παρατεταμένη περίοδο αφασίας από το 1932 και το 1974 και μετά..."

Χάιλ!
από το ψυχιατρείο,
Α.Τ.
(ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΡΟΜΠΑΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: