13χρονος μπλόγκερ βίασε τέρας σε ασανσέρ!

Μπλογκοκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ανθρωπόμορφου μπλόγκερ, που ικανοποίησε χθες τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις του πάνω στο άγουρο κορμί ενός τέρατος...


της Προκάμβριας εποχής, έχουν εξαπολύσει αστυνομικοί και κάτοικοι των Βριλλήσιων.

Σύμφωνα με την Ασφάλεια, το τέρας βριλ χθες το πρωί μασουλούσε το πρωινό του από ποντίκια με επικάλυψη σοκολάτας όταν ο φρενοβλαβής 13χρονος μπλόγκερ του επιτέθηκε, έλιωσε την ποντικοσοκολάτα με το πόδι του και έδωσε στο άτυχο βριλ πέντε χαστούκια, τρεις κλωτσιές και ένα φτύσιμο στο απευθυσμένο.

Ο αδίστακτος δράστης, που μιλούσε καλά βριλικά, ζήτησε αρχικά από το τρομαγμένο τέρας να του δώσει όσα ποντικοσοκολάτες είχε. Εκείνο του έδωσε δύο ψίχουλα, ενώ με λυγμούς τον εκλιπαρούσε να μην του κάνει σεξ. Τα δάκρυα δεν συγκίνησαν τον νεαρό, ο οποίος έσυρε από τα μακριά αυτιά το τέρας στο ασανσέρ, άρπαξε τα χέρια του και τον πίεσε να του κάνει ενδοπαλαμική παλινδρόμηση. Με όση δύναμη του είχε απομείνει το μικρούλι βριλ άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Τις φωνές άκουσαν οι ένοικοι της υπόγειας σπηλιάς, οι οποίοι το βρήκαν σε άθλια κατάσταση και ενημέρωσαν τους γονείς του, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν το κακό που του είχε συμβεί.


CAPPUCCINO

Δεν υπάρχουν σχόλια: