Οδηγίες για ψεύτικα στατιστικά

Σε αυτό το άρθρο θα μάθετε πώς να κοροϊδεύετε του επισκέπτες σας δηλώνοντας ότι στατιστικά θέλετε με αποδείξεις. Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγος χρόνος και ένα ψέμα.

Δημιουργούμε μια σελίδα με πολλά frames. Με την βοήθεια του MS Expression Web δημιούργησα μια σελίδα με 20 frames. Όσο πιο πολλά frames τόσο πιο πολλά στατιστικά θα έχετε.




Το κάθε frame πρέπει να είναι η κεντρική σελίδα μας. Βάζω λοιπόν σαν Intitial Page http://to-troktiko.blogspot.com/ και ορίστε το αποτέλεσμα. Έχουμε μια σελίδα που φορτώνει 20 φόρες την αρχική μας σελίδα μας.


Τώρα θα βάλουμε αυτή την σελίδα να φορτώνει συνέχεια για να μεγαλώνουν συνέχεια τα στατιστικά μας. Προσθέτουμε αυτή την εντολή META HTTP-EQUIV="refresh" CONTENT="10"

Κάθε 10 δευτερόλεπτα θα έχουμε 20 νέους επισκέπτες. Δηλαδή σε 1 λεπτό 120 επισκέπτες. Σε μια ώρα 7200 επισκέπτες και σε μια ήμερα 172,800 επισκέπτες. Αν θέλουμε πιο πολλούς μπορούμε να βάλουμε περισσότερα frames ή να ανοίξουμε ένα δεύτερο, τρίτο και τέταρτο παράθυρο με την σελίδα που φτιάξαμε την ίδια στιγμή. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να αφήσουμε τα παράθυρα ανοιχτά.

Φυσικά αυτοί δεν είναι οι πραγματικοί επισκέπτες. Είναι τα Page Views. (Πόσες φορές έχει ξαναφορτωθεί μια σελίδα.) Γι' αυτό στα στατιστικά υπάρχουν 2 ενδείξεις. Η μια λέγετε Page views και η άλλη Unique visitors. Οι πραγματικοί επισκέπτες είναι οι Unique Visitors. Όπως μπορείτε να δείτε στα στατιστικά αυτής της σελίδας υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ Page views και Unique Visitors. (Ο λόγος είναι η σελίδα που έφτιαξα πριν)

Ενώ στην πραγματικότητα έχω μόνο 50 επισκέπτες μπορώ να πω ότι έχω 1.147 επισκέπτες. Εδώ έρχεται το ψέμα που σας έλεγα στην αρχή. Θα παρουσιάσετε στους επισκέπτες σας τα στατιστικά χωρίς να αναφέρετε ότι είναι Page Views . Δεν θα πείτε τίποτα. Θα πείτε ότι αυτά είναι τα στατιστικά μας.



Περιττό να σας πω ότι οι counters που έχουν αυτή την μορφή μετράνε τα Page Views και όχι τους πραγματικούς επισκέπτες



Καταλάβατε τώρα πόσο εύκολο είναι να αλλοιώσεις τα στατιστικά;

5 σχόλια:

GiaNt είπε...

Δεν πιστεύω να υπονοείς πως το Troktiko αλλοιώνει τα pageviews του...

Θα πέσει πρωκτιά να σε κάψει..

totroktiko είπε...

GiaNt: Ούτε που μου πέρασε από το μυαλό. Άλλωστε οι κάλοι Χριστιανοί δεν λένε πότε ψέματα.

GiaNt είπε...

Έτσι έτσι.

AATON είπε...

Σήμερα του έκανα μια ανάρτηση-αφιέρωση, ακριβώς γι αυτό το πράγμα, και κάποιο φιλαράκι μου έδωσε αυτό το Post να διαβάσω πώς γίνεται.. Ενδιαφέρον.
Τελικά τι δεν σκαρφίζονται μερικοί "δήθεν" για να παραστήσουν τους "κάποιους".
Πολή ενδιαφέρουσα η ανάρτησή σου, συγχαριτήρια!

taftar είπε...

πολυ κατατοπιστικη η αναρτηση
αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι ασχολουμαστε με τους ξεφτιλισμενους και δεν τους αφηνουμε ασχολιαστους. προσωπικα δεν τους επισκεπτομαι ποτε, ουτε απ ευθειας ουτε με link, για μενα αυτο το site δεν υπαρχει. καλυτερα να μιλαμε και να διαφημιζουμε τους καλους, παρα να μιλαμε για τους μ*****ες