ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ AΥΤΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ

3 ημέρες πριν τις εκλογές η Google βρήκε επικίνδυνο ιο στο troktiko! Ναι εντάξει μας έπεισαν όλοι. To google και οι συνεργάτες του στο stopbadare χαρακτήρισαν κακόβουλο ένα ρωσικό site (μεγάλη γκάφα γιατί οι ρώσοι δεν έχουν κακόβουλα sites) και πήρε η μπάλα και εμάς. Επειδή βάλαμε ένα video από αυτό.

Η ανίχνευση των ιών δεν γίνετε από ανθρώπους φυσικά, γίνετε από ρομπότ που σκαναρουν όλο το Internet για κακόβουλο λογισμικό. Ρωτάμε τώρα εμείς. Το ρομπότ γνώριζε ή δεν γνώριζε ότι έχουμε εκλογές στην Ελλάδα; Γιατί λοιπόν αποφάσισαν τώρα να ψάξουν το troktiko; Δεν ήξεραν στην Google ότι έπρεπε να περάσουν οι εκλογές για να ψάξουν την σελίδα μας;

Από τις 100.000.000.000 αναρτήσεις η Google βρήκε ΜΙΑ ανάρτηση που προέρχεται από ένα κακόβουλο site. Δεν έπρεπε να κάνει τα στραβά μάτια; Δεν έπρεπε να αγνοήσει το γεγονός ότι βρήκε κάτι ύποπτο; Δεν έπρεπε να πει "Έλα μωρέ τώρα... για μια ύποπτη ανάρτηση;"

Υπάρχει ένα link που λέει "Αγνόηση της προειδοποίησης" Τι νομίζετε ότι είναι οι αναγνώστες μας; Καραθεοδορίδες για να καταλάβουν ότι αν το πατήσεις θα μπεις στην σελίδα μας; Είναι γνωστό ότι οι αναγνώστες μας δεν είναι και από τα πιο έξυπνα παιδιά που κυκλοφορούν. Γιατί λοιπόν τους μπερδεύει η Google με μηνύματα;

Όλα αυτά τα έκανε ο Μάκης για να μπερδευτεί ο κόσμος και να μας νομίζει τρομοκράτες. Σχέδιο του Μάκη είναι που πήγε στην ΓΑΔΑ και μας έδωσε στεγνά... Στην πραγματικότητα ο Μάκης είδε ότι ανεβάσαμε ένα βίντεο από ένα ρωσικό site και άσκησε πιέσεις στην Παπαρήγα που με την σειρά της πίεσε τον Πούτιν ώστε να πιέσει τους ιδιοκτήτες του ρώσικου site να βάλουν κακόβουλο λογισμικό στην σελίδα τους. Μόλις έβαλαν το κακόβουλο λογισμικό η Google μπλόκαρε το ρωσικό site. Στην συνέχεια πήγε στην ΓΑΔΑ ο Μάκης και κατηγόρησε το troktiko ότι δήθεν συνεργάζεται με τρομοκράτες των ρώσικων μυστικών υπηρεσιών. Η ΓΑΔΑ άσκησε έντονες πιέσεις στην Google ώστε η σελίδα μας να κλείσει βασιζόμενη στο βίντεο που ανεβάσαμε. Τελικά η Google αρνήθηκε να κλείσει το troktiko αλλά σαν αντάλλαγμα παρουσίασε το troktiko σαν μια επικίνδυνη σελίδα.

Αυτά τα παιχνίδια τα γνωρίζουμε πολύ καλά. Άλλωστε είπαμε ότι θα φύγουμε από εκεί για να μην έχουμε κανέναν να μας κάνει επιθέσεις. Aν και δεν έχουμε καταλάβει ακόμα τι σημαίνει η λέξη portal ετοιμαζόμαστε να γίνουμε portal πολύ σύντομα κιόλας.


,

Η σελίδα έχει αναφερθεί ως κακόβουλη

Αυτή η σελίδα στο troktiko.blogspot.com έχει αναφερθεί ως μια σελίδα κακόβουλων συκοφαντιών , ψεύτικων στατιστικών και πληρωμένων δημοσιογράφων και έχει φραγεί σύμφωνα με την κοινή λογική.

Οι ιστοσελίδες επιθέσεων προσπαθούν να πείσουν τους αναγνώστες τους ότι έχουν 2.5 εκατομμύρια επισκέπτες και χρησιμοποιούν τα blogs για να περάσουν τα πολιτικά τους μικροσυμφέροντα.

Μερικές ιστοσελίδες γράφουν επίτηδες ψεύτικες και συκοφαντικές αναρτήσεις και χρησιμοποιούν στο τέλος την λέξη ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ.

Μακριά από εδώ !




,

Νέο ρεκόρ για το troktiko - Που είσαι Larry King να μας δεις!

Νέα άνοδος για το troktiko που κάθε λίγο και λιγάκι σπάσει το ρεκοράκι του. Τώρα ξεπεράσαμε και τα 870.2 δις pw fu ma ra και εκεί αν μείνουμε καλά είμαστε. Ανεβήκαμε και θέσεις και είμαστε με διαφορά το πρώτο blogo – μπαρουφό – ακροδεξιό - θρησκευτικό – τηλεοπτικό – σκουπιδό – παπαρό –εκβιαστικό - portal σε όλη την Ελλάδα

Ευχαριστούμε όλους τους μαλάκες που μας πιστεύουν



Σχόλιο αναγνώστη

Ποια είναι η Λιονάκη ρε παιδιά;

(μάλλον άθεος) ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Η Ναταλία Λιονάκη μίλησε για την απόφασή της να κλειστεί σε μοναστήρι

Η ηθοποιός, που πήρε την απόφαση να υπηρετήσει τον Κύριο, μίλησε για την απόφασή της αυτή. Με σταθερή και αποφασιστική φωνή, είπε ότι είδε το φως το αληθινό μετά από ανάγνωση του troktikou για 7 συνεχόμενες ημέρες. "Ήταν συνειδητή απόφαση, συνειδητά αποφάσισα να αποφασίσω να συνειδητοποιήσω ότι η απόφαση αυτή είναι συνειδητή"

Ήταν κάτι που το δούλευε στο μυαλό της, και μέσα από την βοήθεια του troktikou , πήρε την σωστή απόφαση. Μπράβο κοπέλα μου. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν και αξιόλογοι άνθρωποι στην σουμπιζ. Και πάλι μπράβο.



Όρθιος έφυγε ο Patrick Swayze

Με απόφαση του Θεού ο Πατρικ Σουεζ πέθανε χθες το βράδυ όπως γράψαμε πρώτοι από ολους μετά από πολύμηνη μάχη με την παγκρεατίτιδα. Τον Ιανουάριο του 2008 είχε διαγνωσθεί ότι έχει πρόβλημα με τον καρκίνο και αντι να πάει σε ένα μοναστήρι να βρει την υγεία του αποφάσισε να εμπιστευτεί τους επιστήμονες!!

Τι να πούμε εμείς;; Ζωή σε λόγου μας




Κέρδισε την αγωγή ο αποτυχημένος υπουργός δικαιοσύνης Μιχάλης Σταθόπουλος

Με τελεσίδικη απόφαση ο άθεος ανθέλληνας πρώην αποτυχημένος υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Σταθόπουλος (που βρωμάνε και οι μασχάλες του) κέρδισε την αγωγή κατά του προσωπικού μας εχθρού του πρεζάκια του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για προσβολή από πρόθεση κατά της προσωπικότητας του αλλά και συκοφαντική δυσφήμηση.

Μα αυτό είναι τουλάχιστον για γέλια. Είναι δυνατόν ο Σταθόπουλος, ο μεγαλύτερος πολέμιος της Εκκλησίας, αν θυμάστε την ιστορία με τις ταυτότητες..να μην πηγαίνει σε ποινικά δικαστήρια;

Ενώ θέλουμε να χαρούμε που έχασε ο Μάκης και πρέπει να πληρώσει δυστυχώς κέρδισε αυτό το σιωνιστικό γουρούνι που μας απαγόρευσε να κυκλοφορούμε με χαρτάκια που να γράφουν επάνω ΧΟ (Χριστιανός Ορθόδοξος)!! Δεν υπάρχει δικαιοσύνη!!!

,

70 κιλά χασίς και μισό κιλό κοκαΐνη είχαν στο σπίτι τους δυο Έλληνες

Άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών εντόπισαν στην κατοχή των δύο Ελληνων, ενός 30χρονου και ενός 31χρονου, 70 κιλά και 170 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μισό κιλό κοκαΐνη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του troktikou οι Έλληνες δεν φταίνε. Οι Aλβανοί φταίνε γιατί σε αυτούς θα τα πούλαγαν τα ναρκωτικά.

Ξάδερφε, από ορθογραφία, του κώλου τα νιάμερα!

Επειδή το τρωκτικό ξαδερφάκι μας για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ, έκανε μεν μια πολύ σωστή επισήμανση, αλλά δεν την συνόδευσε με προτάσεις, επανερχόμαστε στο θέμα με το επίμαχο ανορθόγραφο κείμενο στο δελτίο τύπου.
Κάνουμε συγκρίσεις στην πρώτη μόνο παράγραφο, αλλά πλέον μετά την διόρθωση, προβάλλουμε το ορθογραφικά σωστό.

Αρχικά ας δούμε το ανορθόγραφο:

Όλα για την Ελλάδα, ρε γαμώτο!!!! Αλλαγή πολιτικών, δεν πάει άλλο


«Η κρίση την οποία βιώνει η χώρα δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί μέσω της ανάκαμψης του δικομματισμού αλλά μέσω πολιτικών αλλαγών που αντιμετωπίζουν τα αίτια της κρίσης και που οδηγούν σε μια συνεκτική πράσινη λύση για την οικονομία, την κοινωνία και το περιβάλλον. Με την είσοδο τους στη Βουλή και την εκλογή τουλάχιστον 8-10 βουλευτών οι Οικολόγοι Πράσινοι επιδιώκουν να γίνουν καταλύτης πολιτικών αλλαγών», δήλωσε ο Ν. Χρυσόγελος, μέλος της Γραμματείας και εκπρόσωπος τύπου των Οικολόγων Πράσινων.

πηγή ecogreens-gr.org

Όπως βλέπετε, είναι απαράδεκτοι.
Το διορθώσαμε και παραθέτουμε το σωστό:

Ώλα για την Αιλάδα, ραι γαμότω!!!! Αλαγεί πωλυτηκόν, δαιν πάι άλω


«Οι κρήσει τιν ωπία βιόνη ι χώρα δαιν μπωροί να αντειμαιτοπηστί μαίσω τεις ανάκαμψοις του δηκωματησμού αλά μαίσο πωλειτηκόν αλαγόν που αντημαιτοπήζουν τα έτεια τις κρήσοις κε που ωδηγούν σαι μηα σηναικτυκί πράσυνει λίσοι γηα τιν ηκωνωμήα, τιν κηνονεία κε τω παιρυβάλων. Μαι τιν ήσωδω τους στυ Βουλύ κε τιν αικλωγί τουλάχυστων 8-10 βουλεφτόν ει Ηκωλώγει Πράσηνει αιπηδυόκουν να γήνουν καταλείτις πωλυτηκόν αλαγόν», δύλοσαι ο Ν. Χρισώγαιλως, μαίλως τις Γραματύας κε αικπρώσοπως τήπου τον Ηκωλώγον Πράσυνον.

Άριστο;;; όχι, παίζουμε νομίζετε...
Τόσα χρόνια σπουδές, όχι σαν τον Καραμανλή που το αγόρασε και τον Καρατζαφιόζη που δεν έχει καν το απολυτήριο λυκείου.

Ήταν μια προσφορά του φιλολογικού-γλωσσολογικού Ιδρύματος Ποντικοκούραδων "από ορθογραφία, του κώλου τα νιάμερα".

Έτσι έφθασε στην ...απαγόρευση το ΛάΟΣ

Γιατί το ΛάΟΣ και τα υπόλοιπα αυγά του φιδιού πάνε προς απαγόρευση από τον ΟΗΕ;

Τι έφταιξε και από που ξεκίνησαν όλα τα κακά της μοίρας τους;

Ποιο γεγονός τους στοίχισε και πλέον το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω;







Διαβάστε περισσότερα εδώ