Μάλαξ arrested...










Μετά την πρωινή τους, ο απογευματινός τους...

Μετά την πρωινή τους, ο απογευματινός τους...





Πρωτοσέλιδο της "Π.Β.Μ." του Απογεύματος...



ευχαριστούμε αυτή την πηγή, για την δημιουργική έμπνευση που μας έδωσε.



Μα τι στο καλό διερευνούν;



Πιστεύαμε ότι η δικαιοσύνη ενεργούσε σε όφελος του δημοσίου - κατ’ εφαρμογή του δικαίου - αλλά διαπιστώνουμε ότι λειτουργεί σε βάρος ενός εκ των εμπλεκομένων, σε όφελος του άλλου, και φυσικά σε βάρος του δημοσίου.

Μήπως είχατε κι εσείς την εντύπωση ότι διερευνάται το σκάνδαλο της Siemens;

Αν ναι, τότε φίλοι «επλανήθημεν πλάνην οικτράν»! Κι εμείς το ίδιο θέλαμε να πιστεύουμε, παρά την άρνηση της εμπλεκόμενης ΝΔ να το συζητήσει στη βουλή, καθώς υπήρχε η ομολογία της ίδιας της Siemens, για χρηματισμό και των δύο μεγάλων κομμάτων.

Ευτυχώς για την αλήθεια και την πραγματικότητα, σήμερα, ο Φωτεινός Φάρος της Γνώσης ο Αντώναρος, μετά από την τσίπα που απέκτησε δια της μεθόδου προσθετικής τσίπας γιαουρτιού, επιτέλους ξεκαθάρισε το θέμα.

Όχι! Δεν διερευνάται το σκάνδαλο Siemens.

Η έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση που προσφέρει η ανεξάρτητη πάντα και περήφανη δικαιοσύνη, είναι ότι διερευνάται μία μόνο συγκεκριμένη χρονική περίοδος.

Υποθέτουμε ότι αυτές είναι οι εντολές της εκτελεστικής εξουσίας προς την δικαστική, και αυτό είναι το feedback που με την χαρακτηριστική ευσυνειδησία και την προσήλωση στον καταστατικό χάρτη της χώρας, εκείνη, η «ανεξάρτητη», παρέχει. Μικρά καθημερινά Καραμανλικά πραξικοπηματάκια, με την αρωγή φυσικά μερικών πρόθυμων Βράχων Ηθικής, του τύπου «κόλλιας»…
Συνηθισμένα και γνωστά πράγματα, αφού «Καραμανλής» ίσον «κατάλυση της δημοκρατίας». Αλλά με «σταθερό βήμα»… Νομοθέτης Εισαγγελέας Δικαστής και Δήμιος, ο Καραμανλής. Και εις ανώτερα! Του χρόνου Μέγας Ναπολέων!
Αυτή είναι η αλήθεια, αυτή είναι η πραγματικότητα.

Παράλληλα, το σκουπίδι δεν αντέχεται πια.
Αυτή η τελευταία διαπίστωση, σε συνδυασμό με τις επερχόμενες εκλογές, μας έδωσαν ιδέα για ένα συνδυασμένο σποτάκι. Εξυπηρετούμε έτσι το υπουργείο εσωτερικών, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζουμε πρωτοβουλίες για οικολογικούς και περιβαλλοντικούς σκοπούς. Η ανάγκη είναι πλέον επιτακτική.

Μπόνους σε όλο αυτό, ακούγονται μερικές ενσωματωμένες φανφάρες αυτοσχέδιου κειμενογράφου, με ιδιώνυμα χαμηλή νοημοσύνη…

Έτσι είναι αυτά, με χρεωστικό.
Με προσβάλλεις; Σε προσβάλλω!




Once upon a time in Banania...





Αντώναρος Ανώνυμους Αλκοχόλικς

Με την διαβεβαίωση ενός γραφικού τύπου, με νοημοσύνη πολύ κάτω του μετρίου, που έχει ως επάγγελμα το να ψεύδεται, να συκοφαντεί και να υβρίζει του πολιτικούς του αντιπάλους.
..


Αντώναρος Ανώνυμους Αλκοχόλικς

Μία τσάντα που περιείχε μία φιάλη “χτύπησε” συναγερμό στις αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης πριν την ομιλία του Γ.Παπανδρέου

Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκαν οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης, όταν στη συμβολή των οδών Κομνηνών και Μητροπόλεως ανακαλύφθηκε μία τσάντα, εντός της οποίας υπήρχε μία φιάλη.

Επιτόπου έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Ανίχνευσης Ψυκτικών Μηχανισμών, με επικεφαλής τον Αστυνόμο Σαϊνη, οι οποίοι ύστερα από έλεγχο που έκαναν διαπίστωσαν ότι η φιάλη περιείχε το απαραίτητο για τη ψύξη υγρό CCl2F2 δηλαδή διφθοροδιχλωρομεθάνιο δηλαδή... FREON!

Όπως εικάζεται από τα φωτεινά πνεύματα, η τσάντα με τη φιάλη πρέπει να ξεχάστηκε στο σημείο από κάποιον τεχνικό ανατινάξεων air-conditioners, ή να εγκαταλείφθηκε εκεί ύστερα από κάποια επισκευή εκρηκτικού κλιματιστικού.

Στο σημείο πάντως, μέχρι και τώρα, παραμένουν ισχυρές θερμοδυναμικές μονάδες.

Ρε δε γαμ..μαστε λέω εγώ! Βλαμμένοι!



Γειά σου κυρ-εισαγγελέα! (αφιερωμένο στον Ζαγοριανό)



Γειά σου κυρ-εισαγγελέα!



"ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΚΑΤΑΔΟΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥ."

ΠΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ DT ΚΑΙ ΤΗΣ SIEMENS, ΕΞΕΔΩΘΗ Η ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ:


ΔΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟΝ ΚΑΙ TON ΣΩΦΡΟΝΙΣΜΌΝ, ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗΣΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΥΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΑΙ, ΕΠΥΡΠΟΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΚΑΥΣΑΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΩΡΙΑ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.

ΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΤΗΣ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ D.T. ΚΑΙ ΤΗΣ SIEMENS.


ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΚΕΣΤΑΠΟ,
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ,
ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΟΥ
ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΟΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥ.




Ναι, η Νεα "δημοκρατία" έχει δοσοληψίες με τη Ζήμενς.



"Ναι, η Νεα "δημοκρατία" έχει δοσοληψίες με τη Ζήμενς. Καθαρές κουβέντες."

..και ένα παλαιότερο:


"Είναι βαθιά μιζωμένη η σχέση αυτή."



Απαγωγή οικογένειας με... δικαστική εντολή!

Σε εφαρμογή των κανόνων συλλογικής ευθύνης που εφάρμοσαν και οι ναζί προκάτοχοί τους ξεκληρίζοντας ολόκληρα χωριά, απήχθη πριν λίγη ώρα από το σπίτι της, με εντολή του "εισαγγελέα" και του "ανακριτή" του κόμματος, η 22χρονη κόρη του Καραβελα. Θα πρέπει να θεωρείται ότι κρατείται σαν όμηρος με σκοπό να γίνει ανταλλαγή με τον πατέρα της, αν όχι και καταβολή λύτρων στην ΝΔ.

Βαρύνεται με την προφασιζόμενη κατηγορία της συνέργειας σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος (που έγινε όταν αυτή ήταν ετών... 8). Αναμένονται να φτάσουν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του, ώστε να απαχθούν και εκείνα.

UPDATE
Συνέλαβαν και τα υπόλοιπα παιδιά του Καραβελα για να τον εκβιάσουν. Μαζί τους συνελήφθη και η σύζυγος. Να σημειωθεί ότι αυτή τουλάχιστον είναι ενήλικο άτομο. Οι νονοί των ναρκωτικών του Μαξίμου, σε απόλυτη αποθράσυνση. Ηρθε η ώρα τους... Και με συλλογική/οικογενειακή ευθύνη.

Το Ελληνικό κράτος (δηλαδή το πραξικόπημα της ΝΔ), με εντολή εισαγγελέα και ανακριτή, δηλαδή από τον Λεωνίδα Νικολόπουλο και τον Νίκο Ζαγοριανό, τώρα προχωράει και σε απαγωγές πολιτών!

Επείγει να γίνει κάτι για την επάνοδο της χώρας στην δημοκρατική ομαλότητα.

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα πρέπει να αναμένεται ότι θα αναλάβουν πρωτοβουλία.

Υπενθυμίζουμε, ότι σύμφωνα με το σύνταγμα, για τις περιόδους συνταγματικής εκτροπής, η ασυλία και η παραγραφή αναστέλλονται, ενώ αρχίζει να μετρά ο χρόνος μετά την επάνοδο της χώρας στην πολιτειακή ομαλότητα. Με τα ισχύοντα αυτά από το Σύνταγμα και τους νόμους, προβλέπεται μέχρι και ποινή φυλάκισης για τον Καραμανλή, ενώ αντίστοιχες ποινικές και πειθαρχικές ευθύνες, μπορούν να αποδοθούν σε επίορκους δικαστικούς λειτουργούς.
Συγκεκριμένα προβλέπεται η ατιμωτική απόλυση τους με ταυτόχρονη στέρηση παντός εργασιακού ασφαλιστικού και συνταξιοδοτικού δικαιώματος, και μετέπειτα ο εγκλεισμός τους στις φυλακές για τα όποια ποινικά έχουν διαπράξει.

Παράλληλα βέβαια, αρχής γενομένης από σήμερα, θα ζουν μέσα στην αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα, εφόσον αυτή ξημερώσει για εκείνους.

Σύμφωνα πάντως με δικές μας πληροφορίες, ως άμεση αντίδραση, το ζήτημα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα θα τεθεί για μια ακόμα φορά στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, αλλά επιπροσθέτως και στον ΟΗΕ.



Φρίξον ήλιε, στέναζε γη, η μπόλη ε-αλλού φαν παρκ. (2)



+++Φρίξε κλάσ' ανάσαινε+++
η μπόλη ε-αλλού φαν παρκ. (2)



Φρίξον ήλιε, στέναξε γη, η μπόλη ε-αλλού φαν παρκ. (1)



+++Φρίξε κλάσ' ανάσαινε+++
η μπόλη ε-αλλού φαν παρκ. (1)



Miesens του γουρλωτού παιδιού - ακριβά κομπιούτερς

Εμφανίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του '70 και για την εποχή εκείνη ήταν ένα πολύ ισχυρό και σύγχρονο RISC minicomputer. Έτρεχε μια πρωτοποριακή βάση, είχε το δικό του custom λειτουργικό, και ήταν η τελευταία και ακριβότερη τεχνολογία αιχμής για επιχειρήσεις μεσαίου μεγέθους. Στο είδος του, για τα επόμενα 15 περίπου χρόνια, θα αντιμετώπιζε μόνο την πρόκληση των AS400 της IBM.

Μιλάμε για την γιαγιά της οικογένειας risc, HP 3000.
Η σειρά αυτή καταργήθηκε το 2001, και πήγε πλέον στα σκράπ για να κάνει παρέα με τους calculators και τα compaq συστήματα, αφού είχαν πρώτα φονευθεί τα θρυλικά και πρωτοπόρα συστήματα της DEC (Digital).

Το μηχάνημα αυτό είχε το κύριο μειονέκτημα του ότι δεν μπορούσε να τρέξει unix, και ότι η βάση του ήταν γραμμένη για το δικό του λειτουργικό. Οι ειδικοί της εταιρίας άρχισαν να το θρηνούν 10 χρόνια πρίν τον επίσημο θάνατό του από την HP, επειδή χωρίς unix και χωρίς windows, το μέλλον του θα ήταν όχι αβέβαιο αλλά με κάθε βεβαιότητα ιδιαίτερα μαύρο και ζοφερό. Η επίσημη ημερομηνία της ευθανασίας, με υπογραφή του ιατροδικαστή της HP ήρθε στις 14 Νοεμβρίου του 2001....

Εξι χρόνια αργότερα, κάποιος βρίσκει (στα σκουπίδια ή στους παλιατζήδες?) ένα τέτοιο σύστημα, και Ω! του θαύματος, λειτουργεί! 35 χρόνια μετά, κι όμως λειτουργεί! Φανατικός οπαδός της ανακύκλωσης, αλλά και εκ γενετής περιβαλλοντολόγος, αποφασίζει να το υιοθετήσει, μάλιστα δε, να στηρίξει το εκλογικό του γραφείο σε αυτό.

Ο ευρών λέγεται πως είναι τόσο ηλίθιος, που για έναν τεράστιο σκουπιδοτενεκέ της εποχής, πληρώνει (υποτίθεται) και 7700€ για "εγκατάσταση". Φαντάζομαι ότι αυτό πρέπει να είναι το κόστος του γερανού που απαιτείται για την μεταφορά αυτής της καρούτας. Κανείς δεν θα πλήρωνε για να φορτωθεί ένα τέτοιο πράμα, αντίθετα μάλιστα, σίγουρα κάτι θα έδινε στον σκουπιδιάρη για να το πετάξει.

Ένας τεράστιος και άχρηστος υπερμεγέθης κουβάς, με ανύπαρκτη υπολογιστική ισχύ σε σχέση με τα σύγχρονα μικρά οικιακά PC, χωρίς αποθηκευτικό χώρο και με μηδενική σχεδόν, αλλά εξαιρετικά ακριβή και δυσεύρετη μνήμη.

Βέβαια ήταν μια καλή αφορμή για ένα πλαστό τιμολόγιο, "θα μου πληρώσεις το ΦΠΑ πάντως".

Ποιος έκανε αυτή την γκραν-μαλακία να πει τόσο κακό ψέμα, απλώς και μόνο για να τσεπώσει κάτι ψιλά από την Miesens και να συνεχίσει την ένδοξη οικογενειακή μιζοπαράδοση;
Ε, ποιος άλλος, το γουρλωτό παιδί φυσικά! Ο Κούλης ντε!

Δεν μας χέζεις ρε Κυριάκο, Κούλη! Σιγά μην αγόρασες αυτό το "ακριβό κομπιούτερ"!
Ενα απλό πλαστό τιμολόγιο πήρες, αν δεν τους φέσωσες και το ΦΠΑ.

Ακολουθούν φωτό με το παραστατικό, με την ανακοίνωση end of life για τον κουβά, και ένα βιντεάκι δώρο.
Το γουρλωτό παιδί σε στιγμές απύθμενης μαλακίαςί...





Το βιντεάκι υπάρχει και σε HQ stereo εδώ.